mandag 19. oktober 2009

1. mentormøte ble avholdt 15.oktober

Torsdag 15.oktober kl 13.30 kom våre mentorer på besøk og fikk møte hver sine respektive ungdomsbedrift-grupper (UB-grupper). Elevene var veldig spente på å få møte "sin" mentor og på hvordan det ville være å sitte i et ordentlig møte der de skulle presentere sine forretningsidèer.

Noe av hensikten med møtet var dessuten å bli litt kjent med hverandre, slik at de lettere kan holde en dialog i etterkant. Mail direkte mellom UB og mentor vil også bli benyttet der det er hensiktsmessig. Nedenfor vil de enkelte UB`er selv kommentere noe av det vesentligste som framkom i dette første møtet.

7 kommentarer:

  1. UB 3 V- Handy kommenterer:
    Vi takker vår mentor Harald Sæther for et hyggelig møte! Han rådet oss til å skifte logo og hjalp oss med hvilke stoffer vi skulle bruke til produktet vårt. Vi fikk mye ut av det og føler vi kom et stort skritt videre i bedriften.
    Med vennlig hilsen
    Silje Mollan - Daglig leder
    Bettina Knudsen - Salgssjef
    Ann Mari Trondhjem - Markedssjef
    Veronica Leistad - Personalsjef
    Tiril Rokvam - Økonomisjef

    SvarSlett
  2. Ut på nett UB mkommenterer:

    Jeg syns det var veldig nyttig og møte vår mentor Stein Sæthre. Det var viktig og få gjennomgått alt vi trengte og gå igjennom og å få en mening og evaluering utenifra. Vi er mye mer bevisst på hva vi skal gjøre neste gang, hva som skal prioriteres høyest og på alle de litt mindre viktige småtingene som trengs for å ha suksess.

    SvarSlett
  3. UB 6 takker for mentormøte med Lasse Meholm. Vi fikk nye innspill om navn og logo på bedriften. vi tok også en endelig avgjørelse på hva vi skal drive med.

    vennlighilsen

    Simen von der Fehr

    dagligleder UB 6

    SvarSlett
  4. Vi vil først og fremst takke mentor Trine Tomter for at hun tar seg tid til å ha et møte med oss.
    Torsdag 15. oktober satte vi oss ned og presenterte forretningsidèen vår. Trine var veldig positiv, og kom med gode idèer vi kunne bruke videre i utviklingen av produktene.

    Med vennlig hilsen


    Peter Brandt
    Daglig leder

    SvarSlett
  5. Sykkelplaster UB
    Vi ble møtt av en hyggelig mann, Åsmund Mandal. Han forklarte litt om seg selv og hans arbeid, og vi ble lettere imponert, av hvor verdensomfattende det han drev med var. Vi la fram ideen vår, og han begynte med en gang med å hjelpe oss med hvordan vi skal utvikle produktet, og hva vi skal begynne å gjøre. Han var veldig profesjonell, og hadde også noen historier å fortelle,som gjorde møtet litt mindre skremmende.
    Vi ble enige om at han skal spørre noen han kjenner som kanskje kunne lage en animasjon som framstiller produktet vårt på en enklere måte. Dette er vi veldig takknemlige for.
    Vi skulle også lage en undersøkelse, og spørre Yamaha, om hvordan de tenker det vil gå med ideen, om det kan være noe å satse på.
    Det var spennende å ha vårt første ordentlige møte, og vi takker Åsmund for at han var villig til å stille opp, selv om han har en ganske full timeplan.
    God tur til Dubai! Hilsen Bettina Csemez - økonomisjef

    SvarSlett
  6. Hei.

    Husk at dere er dere i UB som tar kontakt med oss mentorer. Vi er her for å hjelpe dere, så det er bare å ta kontakt.

    Lykke til, hilsen Lasse

    SvarSlett
  7. Dette er et veldig spennende samarbeid! Det er helt tydelig å se at våre elever har stort utbytte av kontakten med sine mentorer. Det å blogge om prosessen med utvikling av UB'en, er også en fin læringsform og en arena som elevene føler seg hjemme på. Tusen takk til Rotary og de ulike mentorene for det postivie engasjemenetet dere viser for våre elever.

    Brit Helle, avdelingsleder for Service og samferdsel

    SvarSlett